Sinds mijn afstuderen in 2001 aan de Rechtenfaculteit van de Radboud Universiteit Nijmegen, heb ik mij vol passie gewijd aan de advocatuur. In 2002 begon mijn carrière als advocaat. Daarna specialiseerde ik mij in Personen- en Familierecht en aan de Juridische Academie volgde ik ook nog de specialisatie Ondernemingsrecht.

Bij Kok Advocaten leerde ik van 2002 tot 2006 de kneepjes van het juridische vak. Bij Bockmeulen Janzing Brink Advocaten was ik advocaat-medewerker van 2007 tot 2012. Daarna werkte ik tot en met 2017 bij Janzing Brink Schipperus Advocaten, ook als advocaat-medewerker.
mr. M.M.P. (Maurice) Gerrits
Sinds 1 januari 2018 voer ik mijn eigen praktijk en kantoor onder de naam Gerrits Advocatuur. Wat mijn werkwijze uniek maakt, is de combinatie van diepgaande kennis met een persoonlijke en betrokken benadering. Ik geloof in het opbouwen van een relatie met mijn cliënten, waarbij ik hun belangen altijd vooropstel en nauw samenwerk om de best mogelijke uitkomsten te bereiken. Bij Gerrits Advocatuur staat jouw welzijn centraal en ik zet me volledig in om je door de complexiteit van het recht te navigeren.
Contactgegevens van mr. Maurice Gerrits:
LinkedIn
Telefoon: 024-6411555
“Met verschillende soorten mensen omgaan en werkelijk iets voor hen kunnen betekenen. Dat geeft mij de meeste voldoening in dit beroep. Hoewel mensen veel van elkaar kunnen verschillen, hebben zij toch opvallend vaak dezelfde problemen. Ik streef dan ook naar pragmatische oplossingen met de belangen van mijn cliënten voorop. Indien nodig zal een weg naar de rechtbank uiteraard niet door mij worden geschuwd.”

Secretariaat

Ans Dennissen
Secretaresse
Mona Jacobs
Office manager
Petra de Reuver
Secretaresse

Maud van Haaren
Juridisch medewerker
Romy Keizers
Juridisch medewerker
Bel
Mail
Contact
Herenstraat 7
6602 BA Wijchen
Tel.: 024-6411555
info@gerritsadvocatuur.nl
Post- en bezoekadres
Gerrits Advocatuur
Gerrits Advocatuur © 2024    |   Disclaimer    |    Algemene voorwaarden    |    Privacystatement    |    Website: ROYALwebsites
Gerrits Advocatuur © 2024        Disclaimer
Algemene voorwaarden         Privacystatement
Website: ROYALwebsites